Casa Verde Fotovoltaice 2023 prin General Electric Bacău

Pentru că suntem întrebați din ce în ce mai des despre ziua în care AFM va publica lista cu instalatorii validați pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, revenim cu următoarele precizări.


Ultimele declarații ale reprezentanților Administrației Fondului pentru Mediu au fost făcute pentru Știrile Pro TV la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanți ce au declarat că până la finalul lunii august se vor publica listele cu firmele eligibile pentru Casa Verde 2023.


Andrei Antipa, vicepreședinte AFM: „Dorim ca până la sfârșitul lunii să publicăm listele, astfel încât persoanele fizice să poată alege instalatorii pe care îi doresc!


Vă reamintim că General Electric Bacău a fost acceptată pentru a 3-a oară consecutiv în Programul Național Casa Verde Fotovoltaice și că facem toate eforturile pentru a instala cât mai multe sisteme fotovoltaice și în cea de-a 3-a sesiune a acestui program!


De asemenea, vă așteptăm în continuare și în Showroom-ul SolarGEn, pe care l-am deschis recent la Central Plaza, pe strada Erou Ciprian Pintea, numărul 29, lângă Sala Sporturilor! Mai multe detalii despre acest showroom găsiți și în articolul https://solargen.ro/2023/07/26/general-electric-a-inaugurat-primul-showroom-de-sisteme-fotovoltaice-din-bacau-solargen/.


Vom reveni cu noi informații în articolele următoare și vă vom ghida mai departe, pas cu pas, așa cum am făcut-o de la începutul programului național pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională!

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!