sisteme fotovoltaice general electric

Experiența în domeniu

 • General Electric Bacău are 28 de ani de experiență în instalații electrice și este instalator autorizat validat de Administrația Fondului pentru Mediu în „Programul Național Casa Verde Fotovoltaice”.
 • General Electric a instalat până acum peste 500 de sisteme fotovoltaice, de diferite capacități, însumând peste 5.000 kWp.
 • În prezent avem în desfășurare un parc fotovoltaic de 1 MWp și suntem în discuții avansate pentru încă alte 2 parcuri fotovoltaice de 1 MWp.

Calitatea materialelor

 • General Electric se aprovizionează cu panouri fotovoltaice, invertoare și alte echipamente necesare instalării sistemelor fotovoltaice doar de la producători de vârf, recunoscuți pe plan internațional.
 • Dintre producătorii cu care lucrăm amintim la invertoare Huawei, Fronius și SMA, la panouri fotovoltaice Canadian Solar, JA Solar, Trina Solar, Longi și JinKO Solar, iar la sisteme de prindere panouri fotovoltaice K2 Systems.

Calitatea montajului

 • General Electric nu face rabat de la calitate nici atunci când vine vorba de montaj, echipele noastre de lucru sunt alcătuite doar din specialiști, cu multă experiență în domeniu, echipe ce sunt instruite periodic, astfel încât sistemele fotovoltaice instalate să reziste cât mai mult în timp.

Servicii complete de proiectare, execuție, punere în funcțiune, monitorizare și mentenanță

 • General Electric Bacău asigură toate aceste servicii la un loc, ceea ce face mai ușoară și mai sigură implementarea unui sistem fotovoltaic.
 • Proiectarea sistemelor fotovoltaice se face cu cel puțin 3 aplicații online recunoscute la nivel mondial, astfel încât clienții noștri să beneficieze la final de sisteme fotovoltaice optime.

Proximitatea

 • General Electric implementează sisteme fotovoltaice cu precădare în județul Bacău și în regiunea de Nord-Est a țării.
 • Este bine ca un client să aleagă o firmă din județul său sau din regiunea sa, pentru a facilita serviciile de proiectare, execuție, punere în funcțiune, monitorizare și mentenanță a sistemelor fotovoltaice.

2 Comentarii

 1. Recomandări de folos.Multumim! Aș dori să cunosc modelele de panouri pe care le instalați. Ar fi interesant să ne prezentați și pachetele de oferte pe care le propuneți pt.montaj. Va doresc succes!

  • Bună ziua! Vă mulțumim pentru comentariu și pentru aprecieri! Ideea d-voastră este una foarte bună și o să revenim cu un articol pe această temă. Până atunci, în articolul de mai sus puteți afla ce producători folosim pentru panouri fotovoltaice, sisteme de prindere panouri fotovoltaice și invertoare. O zi frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!