Casa Verde 2023 - General Electric Bacău

Invitat ieri la „Interviurile DC News”, Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), a făcut ultimele precizări legate de Programul Național Casa Verde Fotovoltaice 2023.


Conform spuselor președintelui AFM, în acest program s-au înscris un total de 86.625 persoane fizice și 975 unități de cult, persoanele fizice reușind să se înscrie în intervale de câteva minute, în funcție de regiunea în care s-au înscris, iar unitățile de cult într-un interval de aproape 2 minute.


La momentul de față, Programul Casa Verde 2023 se află în faza semnării contractelor cu instalatorii, din 750 de firme care au depus dosare pentru autorizare, AFM a acceptat 654 de firme, printre care, o spunem cu mândrie, ne numărăm și noi, General Electric Bacău.


Domnul Laurențiu Neculaescu preconizează că acest proces de semnare a contractelor va dura maximum 10 zile, după care vor mai urma alte 5 zile pentru depunerea garanțiilor de către instalatori, urmând ca lista finală cu instalatorii validați să fie publicată pe site-ul AFM undeva la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august.


După afișarea listei cu instalatorii autorizați, persoanele fizice și unitățile de cult care s-au înscris în program vor trebui să aleagă un instalator din platforma AFM, urmând să primească un răspuns din partea acestuia în maximum 30 de zile.


În ceea ce ne privește, am definitivat oferta de sisteme fotovoltaice pentru Programul Național Casa Verde Fotovoltaice 2023, ofertă pe care o să v-o oferim imediat după afișarea listei cu instalatorii autorizați de pe site-ul AFM, pentru a ne putea adapta oricăror schimbări care ar putea surveni până atunci și pentru a vă oferi cea mai bună ofertă posibilă, astfel încât, să putem rămâne în continuare opțiunea d-voastră cu numărul 1!


Iată și înregistrarea emisiunii de ieri:


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!