Despre noi

Generăm Energie!

Societate cu capital integral privat și 100% românesc, SC General Electric SRL Bacău s-a înființat ca Societate cu Răspundere Limitată în anul 1994, fiind înmatriculată în Registrul Comerțului sub numărul J04/2127/1994, având Cod Unic de Înregistrare RO 6834960.

De 28 de ani, activitatea principală a General Electric Bacău este proiectarea și execuția instalațiilor electrice de joasă, medie și înaltă tensiune, instalații de automatizare, telecomunicații și transmisii de date.

General Electric Bacău este și instalator autorizat validat de Administrația Fondului pentru Mediu în „Programul Național Casa Verde Fotovoltaice” pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Având experiența primelor două sesiuni din Programul Casa Verde, cele din 2019, respectiv 2021, sesiuni în care am montat peste 500 de sisteme fotovoltaice, suntem pregătiți să instalăm cât mai multe sisteme fotovoltaice și în sesiunea 2023.

Ne aprovizionăm constant cu panouri fotovoltaice, invertoare și alte echipamente necesare instalării sistemelor fotovoltaice de la producători de vârf, recunoscuți pe plan internațional, reușind astfel să instalăm clienților noștri sisteme fotovoltaice de vârf, la prețuri foarte bune.

Pentru că nu facem rabat de la calitate, echipele noastre de montaj sunt alcătuite doar din specialiști, cu multă experiență în domeniu, echipe ce sunt instruite periodic, astfel încât sistemele fotovoltaice instalate să reziste cât mai mult în timp.

despre noi, general electric bacau

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!