Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Astăzi, 29 mai 2023, ora: 10:00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Nord Est – judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.


Bugetul de 279.480.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele cinci minute prin înscrierea unui număr de 13.974 de persoane fizice.


“Mă bucur că și de această dată interesul solictanților față de acest program a fost la fel de mare ca și în cele două sesiuni anterioare. Îmi doresc și mă voi asigura că înscrierile pentru sesiunile viitoare se vor desfășura în cele mai bune condiții, ca și până acum”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian NECULAESCU.


Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, vor continua conform următorului calendar:


Pentru toate regiunile, în prima zi programată, înscrierea în aplicație începe la ora: 10:00.


Pentru regiunile în care înscrierea se va realiza în 3 zile lucrătoare consecutive, înscrierea începe la ora: 10:00 în prima zi și continuă până în cea de a treia zi, la ora: 23:59.


Pentru regiunile în care cele 3 zile lucrătoare programate pentru înscrierea solicitanților sunt separate de zile nelucrătoare, orele de începere/încheiere a înscrierii sunt: în prima zi: 10:00 – 23:59, a doua zi: 0:00 – 23:59 și a treia zi: 0:00 – 23:59 .


Sursa: Biroul Comunicare Administrația Fondului pentru Mediu

Foto: Administrația Fondului pentru Mediu

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!