Casa Verde 2024 General Electric

În Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 s-au înscris cu succes în aplicația informatică a Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) 86.625 de persoane fizice, care au rezervat integral bugetul de 1.732.500.000 lei și 875 de unități de cult, care au rezervat integral bugetul de 17.500.000 lei.


Pentru că programul național pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, a avut o foarte mare căutare în acest an și au rămas foarte multe persoane fizice care nu au reușit să se înscrie în această sesiune, AFM are în vedere deschiderea unei noi sesiuni în 2024.


„Anul viitor se deschide o nouă sesiune. Va fi același program, dar dintr-un buget aferent anului 2024. Cel mai probabil vom mai deschide o nouă sesiune de acreditare, dacă vor mai fi alte firme care vor dori să participe pentru programul de anul viitor”, a precizat Laurențiu Neculaescu, președintele AFM, într-un interviu la DC News.


Noi, General Electric, suntem unul dintre instalatorii autorizați de către Administrația Fondului pentru Mediu în Programul Național Casa Verde Fotovoltaice și vă putem asigura încă de acum suportul pentru înscrierea în Programul AFM Casa Verde 2024, primul pasul fiind completarea unui formular de preînscriere:


https://forms.gle/uczBAuEc4KEHNKpu6


Vă așteptăm!

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!