Înscrieri finalizate pentru Regiunea Centru în Programul AFM Casa Verde Fotovoltaice 2023

Astăzi, 24 mai 2023, ora 10.00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Centru – judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.


Bugetul de 245.060.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele trei minute prin înscrierea unui număr de 12.253 de persoane fizice.


“Și cu această sesiune ni s-a reconfirmat interesul major pe care îl au oamenii față de acest program. Nu pot decât să mă bucur și să mă asigur că înscrierile se vor desfășura în continuare în cele mai bune condiții. Încă de când am venit în instituție, una dintre prioritățile mele a fost să eficientizez și să simplific Programul Casa Verde Fotovoltaice prin elaborarea unei noi aplicații informatice care să permită persoanelor fizice o înscriere fără probleme pentru a beneficia de subvenția de 20.000 de lei oferită de AFM.”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian NECULAESCU.


Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, vor continua conform următorului calendar:



Pentru toate regiunile, în prima zi programată, înscrierea în aplicație începe la ora 10:00.


Pentru regiunile în care înscrierea se va realiza în 3 zile lucrătoare consecutive, înscrierea începe la ora 10:00 în prima zi și continuă până în cea de a treia zi, la ora 23:59.


Pentru regiunile în care cele 3 zile lucrătoare programate pentru înscrierea solicitanților sunt separate de zile nelucrătoare, orele de începere/încheiere a înscrierii sunt: În prima zi: 10:00 – 23:59, a doua zi: 0:00 – 23:59 și a treia zi: 0:00 – 23:59.


Sursa: Biroul Comunicare Administrația Fondului pentru Mediu

Foto: Administrația Fondului pentru Mediu

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

General Electric Bacău

Pentru a fi la curent cu noutățile General Electric Bacău, vă recomandăm să ne dați follow/urmărire!


This will close in 30 seconds

Deschide chat-ul!
Aveți nevoie de ajutor?
WhatsApp Chat
Bună ziua!
Vă putem ajuta?
Vă răspundem de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.30!